Smugglade 25 000 blöjor

Alla föräldrar eller nyblivna föräldrar vet att när det kommer till blöjor så är det en affär som brukar bli dyr, men något som behövs. Det är därav inte så konstigt att man kan läsa att den Norska polisen stoppat en smuggelbil med blöjor.

5317893--Blöjor är hårdvaluta och kan man se en ekonomisk vinning i något kan vissa få blodad tand. Att det i detta fall handlar om smuggling av blöjor kanske är lite annorlunda, men om denna affär skulle ha gått igenom skulle den kunnat bli otroligt lukrativ. I höstas försöktes ett smuggelförsök genom att smuggla 25 000 norska blöjor genom Sverige till Litauen där man kan sälja dem för det dubbla priset.

”Bilen var till bristningsgränsen fylld med blöjor inköpta i Norge — närmare bestämt 25 179 stycken, kunde polisen konstatera efter att noggrant ha räknat dem.”(läs mer)

Två män är nu anhållna misstänkta för smugglingsbrott och dessa typer av brott är inte ovanliga och man befarar att de inte heller kommer att minska.

Blöjor på babyshower

Ett alternativ för nyblivna föräldrar om du känner att du är nära till att själv börja smuggla eller köpa smuggelgods är att anordna en fin babyshower och genom att skicka ut fina inbjudningskort från Qpix.se och sedan duka upp till enkel fest. För, när det kommer till vissa barnfester så kan du räkna med att det kommer innehålla blöjor i paketen ni får. Känner ni att det är något speciellt ni behöver så går det utmärkt att önska sig det, eller säga att det är ert barns högsta önskan att få springa omkring i ett par sköna rena blöjor av bästa kvalitet.