Mammans råd kraschade blogg

Det är ingen som missat att bloggarna verkar ta över världen. Nu ska modemedvetna blogga, folk med särintressen, föräldrar om sina barn och barnen om sina föräldrar. Ibland är det ett inlägg som skiljer sig lite extra från mängden och skapar en viral succé.

9031346-ambitions-word-on-modern-banner-design-template-set-of-stickers-labels-tags-cloudsDen virala succén som många nu talar om är den 13-åriga Gregorys Hofmanns mamma Janell. Hon skrev ett inlägg som hon publicerade på sin blogg som var en lista med 18 krav som hennes som skulle acceptera om han skulle få en iPhone på sin födelsedag. Kraven var så spännande, intressanta och tänkvärda att hennes lista nu spridit sig. En lista som man även kan applicera in på övriga delar av livet. Här kommer några punkter från listan, om den i sin helhet kan du ta del av här.

  1. Det är mamman som köpt telefonen, alltså får han bara låna den.
  2. Hon ska alltid känna till lösenordet.
  3. När det ringer ska han svara, och alltid svara när det är mamma som ringer.
  4. på vardagar ska han lämna in sin telefon till föräldrarna klockan 19.30 och på helgerna klockan 21. Dagen efter klockan 7.30 får han tillbaka telefonen.
  5. Han ska visa respekt med allt han säger och skriver i text till människor. Samt att allt han skriver ska ha stå för och kunna säga öga mot öga.
  6. Han ska inte använda tekniken för att ljuga.
  7. inte porrsurfa.
  8. Lämna telefonen hemma ibland för att den inte ska få ett övertag över honom.
  9. spela spel som är kluriga för hjärnan så han utvecklas.
  10. Fundera utan att Googla!

Ja, detta var ett utdrag av hennes text som fått otroligt stor spridning och även fått fler att ta till bloggen som verktyg att nå ut. Och det är inga svårigheter. På UnoEuro kan man enkelt skapa en blogg där man skriver om allt mellan himmel och jord. Vad du ska tänka på är att vara öppen och personlig så kommer du få följare som vill läsa det du skriver, annars är det bara skönt att få skriva av sig, speciellt om man är hemma och är mammaledig.