Enklaste spartipset

Behöver du spara ihop till en buffert men har inte tid eller lust att lägga undan lite varje månad utan behöver pengarna ganska snabbt? Då har vi svaret – spartipset som ger dig omkring 700 kronor på bara en månads tid!

Som ensamstående kan det vara en utmaning att få ekonomin att gå ihop. Visst finns det mycket saker man kan göra rent sparmässigt såsom att handla med rabattkoder och alltid köpa saker eller mat på rea. Men ibland behöver man också den där extra bufferten och då kan det vara bra att ha koll på hur man snabbt sparar ihop en vettig summa. Som tur är finns det en hel del bra och smarta knep som går att ta till vid dessa situationer. Men ett tips är lite bättre än de andra och det är som citatet förklarar:

”En latte på väg till kontoret, en energibar efter träningen – så flyter pengar iväg. Genom att ta med en macka hemifrån, dricka kaffet som finns på jobbet och ta med en banan till träningen kan du spara hundralappar varje vecka.” läs mer här.

Snabbt spartips i vardagen

Något som kan vara extra bra är att snabbspara pengar i vardagen. Såsom citatet ovan från tidningen Amelia tipsar om så ska man vara noga med att inte köpa onödiga ting bara för att man brukar göra det. Men du kan låtsas att du gör det! brukar du till exempel just köpa en latte varje morgon på vägen till jobbet kan du skippa att köpa kaffet men i alla fall föra över pengarna den skulle ha kostat till ditt sparkonto och med tanke på att en takeaway latte i storstäder kostar omkring 35 kronor som billigast har du sparat in 175 kronor på bara fem dagar och 700 kronor på en månad! Tänkt du bara på hur mycket du kan spara in på annat om du gör på samma sätt med även dessa köp.