Ensam mamma söker säsong 8

264681-daisy-on-white-backgroundAtt vara singel och mamma är något som man helst inte ska vara enligt normen, men är det verkligen i TV man ska dejta? Ja, det tycker i alla fall TV3.

Nu är årets säsong av serien Ensam mamma söker i full gång på TV3 för sin åttonde säsong och frågan som alla hängivna fans frågar sig är: Kommer det bli bröllop? Men vi frågar oss snarare: Måste det verkligen bli bröllop? Tidigare har vi tagit upp ämnet i form av frågeställningen ”Sambo eller gifta sig?” vilket du kan läsa genom att klicka här. För bara för att du har barn så behöver väl inte ett giftermål vara den ultimata lösningen på vardagens alla problem. Det trodde i alla fall inte Ensamma mamman Susanne som ställde upp i det allra första programmet som sändes 2007. Men tji fick hon. Nu har nämligen hon och mannen hon valde i sista avsnittet nämligen varit gifta i hela fem år och så här säger hon till tidningen Expressen:

”– Jag såg honom som en bra vän som jag absolut inte tänkte bli tillsammans med, säger Susanne och fortsätter. – Jag var inte särskilt intresserad av det, utan jag tyckte nog mer att han skulle träffa någon annan och börja om från början.” läs hela artikeln om Susanne genom att klicka här.

Årets deltagare

Årets deltagare är förväntansfulla över att se om de går mot samma öde som original-ensam mamman från 2007, men än så länge har serien bara gått i några få avsnitt. Och vi har en hel höst att se fram emot – kommer de tre mammorna att hitta kärleken eller kommer de lämna programmet ensammare än de var tidigare? Följ programmet på TV3 för att se hur historien slutar – eller bara för att följa de intriger som uppstår när två killar tävlar om samma kvinnas hjärta!